woensdag 23 april 2008

Hoe begon het?

Het begon eigenlijk met een parkeer terrein vlakbij de super de boer van dam in Hilversum. Koen en Thomas hadden daar twee leegstaande containers gevonden. Op het dak was het de bedoeling om een "hut" te bouwen. We hadden al het water weggegooid en het was ideaal. Maar we werden weggestuurd door een dronken man met een bierfles in zijn achterzak. Hij zei dat het parkeer terrein gesloopt zou worden over een week (een maand later was er nog steeds niks gebeurd...). Braaf als we waren lieten we die containers achter. En toen gingen we een beetje vervelend en klotend rondhangen op het terrein. Maar toen vond Marijn een ijzeren hek, waar je op kon klimmen en via dat hek kwamen we op een stenen hek. Via dat stenen hek klommen we door allerlei planten via de takken.
We maakten er een spelletje van. Als je de grond raakte was je af en moest je op nieuw beginnen. En zo kwamen we aan het einde. Daar stond ons weer een hek te wachten. We konden er maar niet op komen. Thomas klom in een boom, maar stapte mis en viel naar beneden. In paniek greep hij de klimop die over de muur hing vast. Hij trok de hele klimop een stuk van de muur af. Toen ontdekte Marijn dat je via de klimop (wat nu een soort van "opstapje" was geworden) op de muur kon komen.

Nou, we klommen op de muur. Maar op een gegeven moment konden we niet meer verder. Het was hoog, maar toch sprongen we er af. (Onze eerste echt Free-run sprong!) En toen kwamen we in een steegje achter een gebouw.
We hebben die dag de hele tijd over daken en dingen geklommen, en het was leuk. Nou is dit niet echt free runnen, maar we kregen wel een soort van idee. En toen begonnen we de Airborne Runners!

Marijn


Geen opmerkingen: